aynurella_85 eniseokuyucu bende 38 canim cinsiyeti ne dir rabim sag saglik kucagimiza almayi nasil etsin agrilar var bel vs zor oluyor ya
eniseokuyucu behiyearslan kız çocukları erken doğar diyorlardı 😂 yalanmış bugün kontrolüm vardı nst’de bir tane sancı çıktı doktor alttan bakalım açılman var mı dedi, açılma olmayınca geri gönderdi 🥲 her kontrole bir ümitle gidiyorum
eniseokuyucu behiyearslan doktorum bugün doğana kadar beklicez dedi 😂 ebem de 41+5′e kadar bekleriz sonra doğumu başlatırız suni sancıyla dedi
behiyearslan eniseokuyucu Benım de kız ilk gebelik devlet kontrollüyüm sezeryan yapmıyoruz yasak dediler normal doğum için 40 a kadar bekleriz dediler
fgunel eniseokuyucu kaçıncı haftaya kadar Bekliycez dedi bende yarın 40 oluyorum ama 41 e kadar Bekliycez dediler bana
eniseokuyucu behiyearslan aynsn artık devlette kolay kolay sezeryan yapmıyorlarmış, inşallah suni sancıya falan gerek kalmadsn kolaylıkla doğurabiliriz
momrose behiyearslan hangi devlet canım? Bana devlette 41 e kadar bekleyeceğiz dediler ama o kadar beklemek istemiyorum