Varsa başka arkadaşlarınıza da bu bilgiyi verebilirsiniz toplamda 4.05 defa sağlık ocağında kan tahlili verdim ve sonuçlarım hiçbiri çıkmadı yani doktora gitmeye yani çok uzak bana sağlık ocağına gideceğim de yorulmam diye kendim baksam da olur diyordum ondan sonra böyle bir arıyım dedim neden düşmüyor falan diye hep böyle düştü bundan sonra hep böyle ben aradım öyle düştü yani öyle söylemişse yoksa sağlık ocağına gitmek durumunda kalıyordum şu an emin olun sağlık ocağı doktorunuz açsa sizin kan sonuçlarınızı görebilir zaten öyle iki gün üç gün beklemiyor hastanede öğleden sonra da sizinkiler değerlendiriliyor diye biliyorum bizim burada en azından öyle hadi çok geç değerlendirirsin gece yarısı değerlendiriliyor laboratuvarlar gece de çalışıyor ya çoktan sisteme düşmüştür kızlar ama e-Nabız a gelmiyor bunun için dediğim gibi hastaneyi arayıp laboratuvar kısmına bağlanmanız lazım ama şöyle bir bilgi sunayım size hafta sonu olduğu için sadece acil laboratuvarı çalışıyor normal laboratuvara bağlamayabilirler onu bilmiyorum ama keşke dün görseydim bu yazdıklarınızı dün öğleden sonra hemen size bu bilgiyi verirdim umarım yardımcı olmuştur um