lamazia 13 haftalık gebeyim ama göbeğimden pantolonlar olmuyor artık. İlk gebeliyim. Ama mağazalarda hamilelere özel bişeyler bulamıyorum. Lastikli pantolonlar almak istiyorum ama bulamadım. Tavsiye verir misiniz ?
ebrarkoz lamazia en iyisi düşük belli ipli eşofmanlar ben yeni hamileyken aldım şimdi 7. Ayımdayım ipini çıkardım çok rahat bir şekilde oluyorlar bence öyle tercih edilmeli sonrasında da kullanmak için o kıyafeti
emosunanasi lamazia Ben teendyoldan almıştım aşırı memnun kaldım sadece iki tane pantolon almıştım başka şeyler almadım çünkü doğumdan sonra hepsi kalır diye şimdi belindeki lastiği de kendine göre ayarlıyorsun kumaşı da gayet güzel rahatsız etmiyor beğeneceğinden eminim dur bi bakayım linkine
emosunanasi emosunanasi Pantalonun iç kısmında lastik var oradan asıldığında beline göre ayarlanabilşyor
lamazia emosunanasi ay teşekkür ederim bakayım hemen bunlara. 3 ay bitti karnım rahatsız ediyor normal düğmeli pantalonlarla
emosunanasi lamazia Benide öyle rahatsız ediyordu sadece boyu biraz uzun geldi tabi boyu uzun olanlar için iyi ben paçasını yaptırmıştım inan ki şu an bile üstümde giydim😀
lamazia emosunanasi üstlerim olur zaten kış ayındayız kazaklar geniş hep ama pantolon valla sıkıntılı 😅 şuan 2 tane falan alsam yeter herhalde ilerleyen aylarda daha da alırım diye düşündüm
Seymatrkay lamazia Daha yeni Trendyoldan aldım. Çok da beğendim. Hamile giyim yaz. Hepsi çıkıyor. Rahatladım valla. Ben de seninle aynı haftadayim.
lamazia emosunanasi bildiğiniz kot pantolon var mı oeki bu attıklarınızdan alacağım 2 tane de kot almak istiyorum