orhismommmmmm Kızlar 60 cm cüce için hazırlığa başladım Suan 3 aylığız ama taze kendi bahçemizin ürünlerı geçmeden koymak istedım çok duygusalım daha dün karnımdaydı ya siz başladınız mı neler koydunuz?
emosunanasi orhismommmmmm Bebiş için dondurulup çözülünce sorun olmaz mı bacım ben hiç buzluğa bişey koymamıştım
fkrts orhismommmmmm açıkçası ben mevsiminde sebze meyve verme taraftarıyım dondurucuya hiç birşey koymadım 7 aylık bebeklerim , şeftali kompostosu yaptım meyve suyu içilerse diye birde erik marmelatı sevdikleri için onun harici meyvelerin tadı aynı olmuyor dondurucuda
beautiful_ orhismommmmmm ben buzluğa koymuyorum kuzum ya direk taze alma taraftarıyım afiyet olsun şimdiden paşaya 🩵
fikretbaciniz orhismommmmmm ay valla bacım çocuklar bi toplayamadı hastalığı atamıyoruz ya sen nasılsın minik nasıl
orhismommmmmm emosunanasi ya doktora sordum kabağı fln atsan olurmu diye. Olur demişti bide ınstgramda fln herkes yapıyordu
orhismommmmmm fkrts evet bende komposto yaptı annemler kayısı suyu fln yaptı bakalım tadı kötü olursa vermem
orhismommmmmm beautiful_ mevsimi olmuyo ki asko mesela incirin. Armutun kabağın mevsimi geçmiş oluyo bide bahçenin diye koydum ilaçsız