ikizlerin_annesi__ Kızlar bebeğim 10 günlük oldu saçlarım bembeyaz saçlarımı boyatmak istiyorum. Acaba benim gibi Emzirirken boyadınız mı nasıl yaptınız o gün çocuğun emmesi nasıl oldu boyamadan ne kadar sonra emzirdiniz ? Ben sarı boyatacağım bu arada
_Mother_ ikizlerin_annesi__ 6. Aydan sonra öneriyorlar genelde ama 40 li iken boyayanda var net bilmiyorum aslında tercih meselesi ben detaylı ultrason sonrası boyattım saçımı doktor boyayabilirsin dedi ama dün tetanoz için sağlık ocağına gittim hemşire neden boyadın dedi mesela
_pearl ikizlerin_annesi__ hamileyken kendimi gördükçe moralim bozuluyordu bebeğe zarar verir diye boyamadım doğurdum bi 20 gün sonra boyadım kendime geldim hiç bir sorun da olmadı
ikizlerin_annesi__ _Mother_ bende ben vicdan yapıyorum hemde boyatmak istiyorum çünkü saçlarım bembeyaz
_Mother_ ikizlerin_annesi__ bende vicdan yapmamak acaba dememek için detaylıyı bekledim işte 🙈 hem açtım hem sarıya boyattım bide 🫣
sum_doa ikizlerin_annesi__ 2-3 saat sonraydı ama ne olur ne olmaz ben sütü sağmıştım siz de öyle yapın sütü sağıp boyattıktan sonra onu verseniz 3-4 saat de öyle geçse en azından bi 5-6 saat sonra daha garanti olur benim kızım daha büyüktü çünkü sizin bebiş 10 günlükmüş daha