mayloyee 30+4 1600 dedi özeldeki doktorum dün de devlete gittim 1400 dedi hangisi doğru özeldeki önden gidiyor devletteki geriden geliyor dedi kime inanayım bilmiyorum
sehesu mayloyee 30 haftadan sonra hızla alır ama zaten yanılma payı çok sen içini ferah tut sağlıklı olsun sen sağlıklı ol yeter 💕
Eftelya16 mayloyee özelde yapılan ölçüm daha güvenilirdir bence daha hassas aletler oluyor 200 gram fark var arada 1-2 hafta gerilik olabilir normal sayılıyor
mayloyee sehesu erken doğum olacak rahim ağzı kısalığından o yüzden korkuyorum kilosuda az olduğu için ilk gebeliğim tedaviyle oldu
sehesu esophia öyle düşünüp kafanı yorma sağlıklı olsun ki zaten kilosu gayet iyiymiş haftasıyla 30 dan sonra daha hızlı alınıyor bide genetik oluyor hamileliğine bak sen 🫶
feyza141 Kızlar emzirmeye hazırlıkla ilgili çalışmama katılır mısınız https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdudBWVx12tM-1AkBZa5rhuyBWMwd1CWWD04Cy4dVrAoYzA9w/viewform
zehra_473218 ayseninbebem massallah neler tukettiniz acab ilk gebeligimde bebegim 3 kiloydu bu gebeligimde 3 kiloyu geçsin istiyorum da bebege kilo aldiran seyler neler acaba