bebekisteyen Hamilelikte çok kötü rüyalar gören var mı korkumdan uyuyamıyorum rabbim sen hayırlara vesile eyle
feyzaciim bebekisteyen evet özellikle ilk dönemde sürekli bebekle ilgili kötü rüyalar görürdüm. Üç rüyamdan biri regl olduğum rüyalardı 😂
ikizannesiasl bebekisteyen o kötü rüyalar yükselen hormonlarımızdan dolayı oluyormuş . Hiç düşünmeyin rüyanızı sonuçta gebelik kolay bir şey değil her an bir şey olacak mı korkusu yaşıyoruz üzerine hormonlar da tavan normal yani kötü rüyalar görmemiz
bebekisteyen elifsn23 öyle yapmaya çalışıyorum kuzum ama uykum kaçtı daha uyuyamam seninde mi uykun kaçtı
elifsn23 bebekisteyen sağ ol bacım sana da Allah ferahlık versin inşallah bir daha kötü rüyalar görmezsin 🫶
Masal777 bebekisteyen maalesef hepimiz görüyoruz asil doğumdan sonra rüyalardan korkuyorum iki kere yaşadım doktor anestezi etkisi dedi ama bilemedim ben yine anestezi alacağım
minikfasulyemm_ bebekisteyen hergün 2 3 senaryo kötü rüya görüyorum ama uyanınca unutuyorum doğumdan sonrası daha kötü oluyor lohusalıkta gece kalkınca hayalle gerçek arası çok şey yaşadım lohusalıkta 🙄