wcmxx000 Süreç herkeste farklı ilerliyor. Bazısı ilk üç ay sorun yaşıyor bulantılar halsizlikler vs bazıları doğurana kadar yaşıyor bu süreci bazıları ise hamile olduğunu bile unutacak kadar rahat geçiriyor. Tamamen bünye meselesi. Onun dışında bedeninde büyük değişimler oluyor. Her hamilelik her beden çok farklı anlayacağın. Kimse şöyle zor böyle kolay demesin, dese bile kimseye güvenerek adım atmamalısın. Yaşamadan anlayamayacağın bir süreç olacak hamilelik. Naçizane fikrimi söylemek gerekirse evet sende eşin de bebek istiyorsunuz ama biraz daha bebeksiz olmanın rahatlığını yaşasan fena olmazdı hani. 29 yaşımdayım üçüncü bebeğime hamileyim, ilk bebeğimi 23 yaşımda aldım kucağıma. Çok şükür ki olmuşlar iyi ki hayatımdalar rabbime sonsuz şükürler olsun fakat hiçbir zaman bebeksiz birisi kadar rahat her istediğini istediği an yapabilen olamıyorsun. Biraz daha kendinize zaman verin derim ben en azından 2-3 yıl daha gezin tozun tadını çıkarın. Bebek olduğu gibi ömür boyu ona uygun şekilde takılacaksınız🌸