buse454545 Edadlgc trendenyolda dayscomfort diye bir marka var. tanesi 30-40 lira bir şey. sürekli ondan alıyorum hiç yalancı pozitif görmedim daha öneririm.
Siyahbeyaz_ Bide prodoctor gebelik. Miratechte 8 gün kala prodoctor erken gebelik testi 10 gün kala silik çizgiyle öğrendim.
ayse999 Edadlgc Prodoctor ve Predictor farklı test markaları fotoğraftaki Predictor a benziyor Predictorda ben de bu şekilde çizgi görmüştüm yanılttı maalesef çok iyi diyorlar ama Prodoctor daha iyi bence onu deneyin kenarları tırtıklı ve kıvrımlı olan
vanilyalibuse Edadlgc burada görünüyor, inşaallah gebesindir 🙏🏻 bu kadar gecikmeye net şekilde çıkması gerekirdi, belki de geç döllenmedir 🌸
ilayada1 Diğerlerini bilmiyorum da bebetime kuruma çizgisi vs göstermiyo varsa var yoksa hiç yok 😂prodoctor sipariş ettim bu kez çok övüldüğü için denicem
vanilyalibuse vanilyalibuse yani o çizgi ne çizgisi tam anlayamadım, dediğim gibi en mantıklısı pazartesi kan vermek
masaikekocayi vanilyalibuse bende de böyle olmuştu ben de ümitlenmiştim ama maalesef negatifti o çizgi çok kenarda. testin üst camının ya da kenarın gölgesi düşüyor galiba biraz daha ortada olması lazım