kader_00_ Gamze-06 öyle olsa kesin kavga çıkar banane ben ne yiyorsam oda onu yiycek 😀 düşünsene ben ıspanak yiyorum adam İskender Allah muhafaza 😀 amann aman aman
Gamze-06 kader_00_ 😂😂😂 ondan değil de evde yemek olmadığında sipariş vermek daha mantıklı geliyor. Hamilelikte ben tavuktan tiksinden halen yiyemiyorum. İskender değil kebap yese güzel gelmiyor bana sağlıklı yemek tercih ediyorum bu aralar sebze seviyorum 😀
kader_00_ Gamze-06 he canım orası öyle öyle desene 🙄😅😅 bende tavuktan tiksinmiştim yeni yeni cesaret ediyorum haşlama olsa gene yiyemem ama kızarmış veya pişmiş olunca bir şans veriyorum
Gamze-06 kader_00_ ben normalde çok severim ama hamilelikte sanki hayatımda hiç yememiş gibi tadını unuttum 😂😂 enteresan bi şekilde cnm midye istiyor
kader_00_ Gamze-06 bacım sen uyma onlara diş minnakların işi bunlar hep bende acıktım şimdi kz 😀 pratik ne yapsam yesem
Gamze-06 kader_00_ salçalı yapıp kaşarda rendeleyebilirsin 😀 ben çok severim ama eşim makarnayı yemekten saymıyor 8 yıldır evliyiz 10 kez belki ancak yapmışımdır onuda spagetti yiyor. Evlenmeden önce herşeyi yiyordun bana gelincemi huyun tuttu diyorum hayır orda mecburdum burası kendi evim diyo. Ben patlıcanı çok severim eşim asla yemez onun yüzünden nadir yaparım kendimden çok ödün veriyorum sırf çok çeşit yemek yapmak zorunda kalmayım diye ona uyuyorum kendime şuan çok kızdım 😀
kader_00_ Gamze-06 aydınlandın sanki he 😀😀bende makarnayı seviyorum ama kaşar katınca o bulamaç görüntü iştahımı kesiyor 🥴 Benim herifte kremalı yer sadece onu da nadir Anasının evine gidince bunu niye pişirdiniz demez beğenmezse sucuklu yumurta yapar yer yanii beni görünce nazlanasi geliyor akıllısı bulmazdi beni ztn 😅
kralicetin kader_00_ canım düdüklüde kabak yemeği veya patlıcan yemeği yap yarın hemen ısıtırsın yanınada cacık ve salata yaparsın bitti
Gamze-06 kader_00_ doğru tespit başka yerde sevmese bile doymak için yer ama evde bugünde böyle olsun demez. Hamilelik bnm riskli olduğu için idare ediyoruz doğuma kadar yapacak bişey yok ☺️
kader_00_ Gamze-06 boşver hiç kendini yorma benim tepem atınca kafama göre pişiriyorum knk yiyorsan bu yemek yemiyorsan da bu yemek sen bilirsin digorum mecbur kalınca yiyo 😀😀 Neden riskli hamileliğin
mermel kader_00_ Şu tarihlerde taze fasulye, bamya , türlü , fırında, karışık tavuk, ya da biber dolması yapıyorum ben yanına da çorba.
Gamze-06 kader_00_ aman yemek değilmi aç kalmasında artık nasıl idare ediyorsa.. serklajlıyım hamileliğim evde istirahat halinde geçiyor cnm