sum_doa hifal 15 kilo çocuğum sabah akşam kucağımda deli gibi tepinip oyunlar oynuyoruz sizce çocuk sallayınca nolabilir hani maksimum ne olabilir onu merak ediyorum 😂
minnosbirkiz Jrnfudjrjr riskli gebelik hiç yaşamadınız heralde, bazen bi su bardağı kaldıramıyor gebeler, hanımefendi endişesini dile getirerek soru sormuş, saçma geldiyse cevap vermeden geçebilirsiniz, hamile insanları kırmanıza gerek yok.
gamzeakarsu17 minnosbirkiz siz gerçek hayatınızdada bu kadar tontiş misiniz buraya özel kişiliğiniz mi? Saçma değil mi sizce de bu soru.riskli gebeyse zaten öyle hareketler yapmasın doktoru söyler çocuk salladım bebeğim düştü diyen hiç duymadık bence de çok saçma bi soru bu
Jrnfudjrjr minnosbirkiz öyle bir durum olsa riskli gebeliğin var diye yazardı zaten sorunun halen çok saçma bulduğumun kanaatindeyim
minnosbirkiz gamzeakarsu17 size özel oluşturdum beğendiniz sanırım 😅 hanımefendi o an aklına gelip boş bulunup sormuş olabilir, hamileyken insanı hormonlar yönetiyor, kafasını kurcalamış olabilir, sizlere saçma geldiyse kaydırıp geçebilirsiniz
MorKelebek54 minnosbirkiz canim burda dondurma yedim bebegim usur mu diyen bi anneyle baska bi annenin hormonlari ayni seviyede olmasa bile ortak ozellikleri var. “Hamilelik” hormonlar yonetiyor diyerek basitleştirmiş oldunuz maalesef cunku hepimizi hormonlar yoketiyor ama mantgimizi kullaniuoruz bi yerden sonra. Cidden sacma bi soru🤷🏻♀️