Simbar momynurr 36+3 sancılarım ara ara var bebek hareketli ve canım yanıyor artık aşağıda baskı çok fazla salı günü kontrolüm var bakalım ilk nst ye giricem ikinci hamileliğim zorlu geçiyor aşırı yoruldum artık
momynurr zeynebzeyneb cemreytr bulut_cm bende stres heyecan ve korku olduğundan gelsin diyemiyorum sanki 😅
bulut_cm momynurr bende öyle doktor Vajinal diyor ama her ne kadar ondan da çok korksam da yeter beni artık sezeryana al bitsin gitsin diyorum içimden 🥲
momynurr Akşam yemeğinden bu yana çok hareketli durmuyor hareketlerini kasıklarımda hissediyorum sizde de öyle mi
rabisssssss28 Simbar aynıyız benimde 2 hafta sonra doğumum var gelsede zaman yavrum çıkmaya yer arıyor artık çok fena canımı yakıyor
momynurr Hepimizin gönlüne göre olsun sağlıkla alalım kucağımıza Merak ediyorum yalancı sancı yaşıyor musunuz bende yok
momynurr zeynebzeyneb bende sancı yok herhangi bişey hissetmiyorum sadece artık bebek aşağıda hareket ediyor bu 😅
radiye13 Bende 38+2 şuan ama bebiş hareketli maşallah baya normal de son zamanlarda hareketler azalıyor diyolar ama anlamadım 40 haftaya kadar gidecek herhalde kızım
zeynebzeyneb momynurr sağol canım İyiğim Çok şükür 🥰 şuanda Bebekte Hamd Olsun iyi Kolay Oldu doğum çok şükür Kısa sürdü 3. cüler daha kolay gelir derlerdi doğruymuş
zeynebzeyneb kalbimdekiminik sağol canım teşekkkür ederim 🥰 Sancılarım vardı 1 haftadır sıklaşında son güm artık gittim bende