meleksema Kızlar burda çok yeniyim son adet başlangıç 30 Ağustos bitiş 3 Eylül dü ben erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı pazartesi kan verdim beta 42,9 du iki gün sonra beta 131,8 e çıktı karın ağrım çok sık normal mi ?
zeyzeynur meleksema normal canım artışın güzel olmuş 48 saatte bi ver düzenli artış olup olmadığını anlamak için kese içinde en az 3500lerde olmalı diye biliyorum 1 hafta 10güne gidersen keseyi görürsün belki
gamzeakarsu17 meleksema dış gebelikte hiç belirti olmuyor bi gidiyolarki bebek kalbi durmuş allah korusun anma çağırma olumsuz şeyleri.ben ilk gebeliktede sinir olurdum olumsuz şeylerle çocuğumu aynı cümlede kullanmayın derdim
meleksema @"gamzeli__ tek taraflı oluyor genelde dış gebelik olmasından korkuyorum kese en erken ne zaman görünür acaba
meleksema @“gamzeakarsu17” haklısın aslında sürekli karşıma olumsuz konular denk geliyor istemsizce tedirgin oluyorum
ezgiseell Buradaki olumsuz konulari okumayın direkt etkilenirsiniz. Zaten normalde iyi mi vs diye düşünmekten gebeliğin keyfini cikaramiyoruz bide ekstra seyler eklenince daha kötü oluyor. Dis gebelik yaşarsaniz belli bi süre sonra belirtileri net anlarsınız. Öyle ufak tefek agrilarla degil de daha agirlarini yaşardınız Allah korusun. Keseyi gorebilmeniz icin 3000ler olsa görünür. Ben de sizin gibi iyi mi vs diye cok düşünüyordum bu elimizde olmuyor malesef ama bu stres bebeğe de yansıyor. O yüzden her sey cok güzel olacak diye düşünelim🙏🏻 2 gün sonra tekrar bi beta kontrolü yaptırın duruma göre doktorunuzla görüşürsünüz☺️