nurkrkc Öncelikle çok geçmiş olsun. 🙏🏻 Hamilelik sürecinde maalesef fıtık da olsa, siyatik de olsa hiçbir tedavi yöntemi uygulanmıyor. Benim de başıma geldi kalçamdan başlayıp bacağımı komple saran, yürüdükçe bana eziyet çektiren ağrım vardı ilk hamileliğimde 5. Ayda başladı doğuma dek sürdü maalesef çözümsüz bir şekilde. Şu an ki 2. hamileliğim 18+6 olduk geçtiğimiz haftaya kadar yine aynı ağrı yokladı, yatakta ne yatabiliyordum ne dönebiliyordum, yürümek dahi zulümdü resmen. Daha sonra doktorumun önerisiyle osteocare magnezyum+kalsiyum takviyesine başladım allahıma çok şükür bu takviyeden beri neredeyse hiç ağrım olmuyor desem yeridir çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Seninki fıtık olsa sadece hamilelikte değil normalde de seni çok rahatsız eder yürütmez eşimden biliyorum. Fıtık olduğunu sanmam ha belki de hamilelikte kendini belli etmiştir o ayrı ama siyatik gibi duruyor eğer öyleyse osteocare takviyesini doktoruna bir sor danış kullan derse bir dene derim ben umarım şifa olur🥹 Tekrardan geçmiş olsun çok🙏🏻🥹