mervea211 İkinci gebeliğim ama ilk gibi çok heyecanlıyım ilkinde oğlum 40ı geçerken doğdu bakalım kızım ne zaman gelecek her hafta nstye gidiyoruz keyfi gayet yerinde sizde durumlar nasııııl 😂
Simbar mervea211 benimde ikinci 36+3 beklemedeyim korkuda var Salı kontrole gideceğim ndt ye alırlar bence ara ara baskı ve sancı oluyor
FatSon9993 mervea211 son 15 iki haftadan haftaya nstye giriyorum bu son nst ondan sonra 40 hafta olacak hergün ama doğumu başlatmak için gününden 1gün once hastaneye gideceğim
mervea211 Simbar ben devlet hastanesi takipliyim 34. Haftadan beri her hafta nst istiyorlar sen ilk defa mı gireceksin nstye canım
ikincikezmerhabaa mervea211 ben bugün 38 haftalık oldum ama nst ye hiç göndermedi neden aceba sadece acile gitmiştim o zaman istediler ama rutin kontrolde daha istemedi hiç
mervea211 ikincikezmerhabaa ilk gebeliğimde ben de 1-2 kere ancak girmiştim ama bu sefer 34te başladılar bilmiyorum bir sorun da yok her şey yolunda çıkıyor ama her hafta nstye çağırıyorlar bi hafta ultrasonda sadece suyuna bakıyorlar bir hafta kilosuna vs detaylı bakıyorlar o şekil ilerliyo şuan ben de anlamadım
ikincikezmerhabaa mervea211 ilk hamileliğimde kaçta başladık hatırlayamıyorum ama bunda sanki geç mi kaldık aceba diye düşünmeye başlamıştım da sanırım 38 den sonra gönderecek 🤷🏻♀️belki de daha kanala yerleşmediği için göndermiyor açıklık olma ihtimali yoksa sancı da yoktur sanırım