leylaannesi sym_890 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🩷 evet son aylar stres oluyor insanda ama ben şuan erken strese girdim çünkü başıma gelecekleri biliyorum 2 yaşında bir bebeğim var 😅😅😅😅
sym_890 leylaannesi ay sizin daha minikmiş ilk bebiş amaaaan boşver bir arada büyürler zorlanırsın ama bide şöyle düşün aynı zamanlarda okula gidecekler 😂😂Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
ftmnrttt sym_890 evet ikinci gebeliğim bu sezeryan olacağı için 38de alırsa eğer aralık sonu Ocak ilk haftası gibi gün verir diye düşünüyorum mümkünse Ocak ilk haftası olsun istiyorum dua ediyorum 🌸🤭
leylaannesi sym_890 amin inşallah 🩷 bende öyle avutuyorum kendimi beraber okula giderler büyürler bende rahat ederim falan filan diye avunuyorum😅😅
sym_890 ftmnrttt aynen ocağın ilk haftası eğer bebek için bir sorun oluşmayacaksa öyle olması daha iyi sene kaybı olmaz en azından peki ilk doğumunuz normal doğumu olmuştu yoksa yine planlı sezeryan mı
ftmnrttt sym_890 yok canım ilki de sezeryan oldu, iri bebekti çatım uygun değilmiş riske atmadı doktorum
Marziye11 sym_890 hahhahaa evet adaya veda etmek için tüm tuşlara basıyorum ama gelesi yok hanımefendinin
sym_890 Marziye11 hurma ye bol bol birde ananasss merdiven felan in çık üst üste doğurursun artık 😂😂😂😂