Kızlar iyi akşamlar 🌸ben yeni kayıt oldum sizlere danışmak istiyorum 2.5 yıldır evliyim ilk 2 ay filan korunduk sadece sonrasında yılımız doldu gebelik olmayınca doktora gittik eşimin testlerinde bişey çıkmadı rahim filmi çekindim tüplerim açık benim sağ yumurtalığında hafif pcos yumurta tembelliği var ama hamile kalabilirsin korkma dedi doktor hapla yumurta büyüttük 3 ay çatlatma iğnesiyle beraber sonuç alamadım geçtiğimiz mart ayında kendiliğinden hamile kaldım kimyasal oldu sonrasında 2 defa iğneyle aşılama oldum yine negatifti şimdi tüp bebek için 3. Yılımın dolmasını bekliyorum ücretsiz olması için bu yılımın dolmasını beklerken başka hastaneye gidip haplarla denemeye devam etmelimiyim sizce kalbim hep umutlu belki haplar bu sefer destekler bi mucize olur hamile kalırım diye ama bi yanımda zorluyomuş hissinde sizce ne yapmalıyım . Bu arada eşimin çocukken bi yumurtalığı alınmış doktora gittiğinde sordu doktor test sonucun iyi genetik testin sonucuda her şey iyi görünüyo onun bi önemi yok bu yüzden dedi