nazliycaa Kızlar birkaç gündür beyaz akıntım var. Dün bozuk para kadar su gibi akıntı vardı bugünde 1 yemek kaşığı kadar. Araştırdığıma göre amniotik su keskin kokulu ve durmayarak baya geliyormuş.Bu durumu yaşayan var mı?
harika3838 nazliycaa merhaba bende de ara ara oluyor, 20. Haftada ebeye sorduğumda çok normal bu gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir korkma hiç demişti
nazliycaa mamymir sürekli çamaşır değiştirmekten bıkkınlık geldi artık. Islaklık da ayrı bir sorun zatenn
nazliycaa harika3838 merhabaa, yaa valla içimi rahatlattınız, Allah razı olsun. Beyaz akıntı neysede bi anda islaklik görünce noluyor dedimm
harika3838 nazliycaa amin inşallah sizden de 🤲🏻🌸 bazen beyaz bazen şeffaf akıntım oluyor şeklinde sormuştum bende, o da bu şekilde demişti, inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz bebişlere 🥰
nazliycaa ebrarkaygisiz geçen hafta çok hafif bir enfeksiyon çıkmıştı toz şeklinde bir ilaç kullandım ama devam ediyor. Islaklik da gelince ondan endiselendim asıl
nazliycaa harika3838 benim de aynı şekilde beyaz oluyor daha çok. Sizde su gibi küçük bir şeyler oluyor muydu acabaa
harika3838 nazliycaa yani su gibi derken farkı nasıl anlatayım anlayamadım ama işte ara ara beyaz ya da şeffaf akıntı oluyor az miktarlarda, çamaşır değiştirme ihtiyacı hissediyorum işte böyle😅
ebrarkaygisiz @“nazliycaa”#büyük ihtimal enfeksiyondan olmuştur vücut onu temizlemeye çalışıyormuş korkmayın ama yinede içiniz rahat etmezse amnisure testi alıp yapın bana pndan yaptılar bebeğin suyu değilmiş