rumeysakulg fgunel ben sancıdan kıvranırken bile sancım çıkmadı nst yi çok ciddiye almayın doktorum demişti hep çıkmaz diye önemli olan onlar için kalp atışlarıymış
rumeysakulg fgunel şimdi hatırladım çatı muayenesini gece 3 4 de yapmışlardı ikindi gibi nişanım gelmeye başlamıştı
dilekmom6 rumeysakulg hayırlı uğurlu olsun güzel şeyler okumaya ihtiyacım vardı benim de. Sağlıkla büyüsün minik. Devlette de sancıları evde çekmek istersek izin verilir mi suni sancı verilse bile mesela
rumeysakulg dilekmom6 hiç bir bilgim yok bilen biri cevap verse daha iyi olur ama belki açılma 1 2 cm olursa imza ile yollarlar
Busranur_mnts rumeysakulg aynen öyle sırf bu yüzden eve tutup evde mi doğursam 2.yi diyorum 🤣 ona da cesaretim yok ne olur ne olmaz. Ama bu sefer hastaneye hemen gitmicem
rumeysakulg Busranur_mnts sancı takibi yapın bence ona göre gidin ama 2. Doğumsa çok 5 dk ya bırakmayın daha kolay oluyormuş 2.ler
Busranur_mnts rumeysakulg ilk doğumda da sancılar direk 5dkda birleşik başladı 2 3 saate dk başı oldu ama onu da usun saatler çektim sabaha kadar öyleydi ama şiddeti giderek artıyordu bu doğum nasıl olur bilemem ilkiyle kıyas yaparak giderim artık
fgunel rumeysakulg aynı kuzum 40 haftalık oldum polikinlikte polvik muanesi yaptı 1 cm açılma var dedi perşembe günü tekrar gitcem
hicranguvenaks rumeysakulg çatı muayenesi ile açilmaya baktirmanin arasında fark var mı aynı şey mi acaba bacim