Sonunda bende yazma fırsatı buldum 🥹
19 eylülde akşam düzenli sancılarım olmaya başladı gece 7 dk da birdi ama şiddetli değildi gece 3 gibi eşimle acile gittik hastaneme 1 cm açıklık çıktı ve nts de 60 75 lere çıkan sancı vardı evde çekmek istediğim için imza atıp çıktım
Ama eve tam girerken 4 gibi aniden farklı sancılar gelmeye başladı yüksek ihtimal çatı muayenesi tetikledi diye düşünüyorum ve asıl o zaman sancılar başladı bence
Ve o gün sabaha kadar uyuyamadım 10 dk bir sancı geliyor ve uyandırıyordu
Eşimde izin aldı işe gitmedi gün içinde sancılar 10 dk gelmeye devam etti 5-7 dk ya düşmesini bekledim ama ikindi gibi artık beni ağlatacak şekilde gelmeye başladı eşimle eşyaları hazırladık dedin ne olursa olsun yatış yaparız artık
Gittik nst ye bakıldı sancım çıkmıyor ama sancı gelince kıvranıyorum hatta hemşire canın biraz az olabilir mi dedi kırmayacak şekilde
Doktorum da tam çıkacakmış denk geldik baktı 2.5 3 cm açıklık çıktı yatış verdi
Sordum hocam nst de çıkmıyor sancı ama ben kıvranıyorum , dediki bazen olabiliyor öylr
Dedim ne zaman doğar, yarın öğleye doğurursun dedi
Saat 7 gibi yatış yaptık eşimle odada yemek yedik oyalandık
Nst ye bağladı ama sancı hiç yok hala görünen
bi saat sonra falan sancılarım çok şiddetlendi eşime elimi falan sıktırdım acıyı hissetmemek için
Saat 12 oldu gece ben dedim öğleye kadar bu sancıyı nasıl çekeceğim eşime
Ve benim belime hiç ağrı vurmadı yüksek ihtimal bebeğin pozisyonundan sadece 12 gibi makatta bi baskı hissettim
Nst için hemşire gelince söyledim bi bakalım dedi
Baktı 7-8 cm dedi yavaştan başlayalım dedi
Nst ye bağladı bu sefer sancı gözüktü
Doğumhanede doktor gelene kadar ıkındırdılar sancı gelince doktorum geldi sonra onunda yardımı ile
21 eylülde 12 de girdiğim doğumhaneden 2.30 da kızımı sağlıkla kucağıma aldım çok güzel yönlendirdiler müdahale ettiler çok güzel geçti süreç
Eşimi aldılar sonra kordonu kestirdiler ve giyindirdiler odamıza geçtik çok şükür
Şuanda da bebiş kucağımda yazma fırsatı buldum 4 günlüğüz herkese Rabbim su gibi doğum nasip etsin
3 dikiş atıldı mecbur kalındığı için ama onun öncesinde ebelerde doktorum da her sancıdan önce yağ sürdüler yırtık olmasın diye
3 gündür oturmak biraz zordu ama bugün elhamdülillah rahat oturmaya başladım