beysahmet Kızlar 32 haftayım demirde düşüklük var fakat o ilacı içtiğimden beri hem midemi bulandırıyor bi kaç saat sonra hem de hemaroid oldum çok acıyor çok katı tıbalete cıkıuorum kabuzlık yaptı böyle olan ve çözüm bulan varmı
ali_aybuke beysahmet bende de hem bulantı hem kabızlık yapıyordu ben gece almaya başladım 25. Haftadan beri ve çok fark ediyor gerçekten uyumadan önce içiyorum sonra uyuyorum bulantı ve kabızlık olmuyor
b_ht beysahmet doktorunuza danışın ilacınızı değiştirsinler. Aynı sorunları yaşıyordum , ferrum sıvı demir ilacı verdiler
izguler beysahmet ben de ilaç formunda olanı hiç içemiyorum maalesef, “solgar gentle iron” kullanıyorum+olarak tahine limon damlatıp tüketiyorum. Doktor böyle devam et dedi, şikayetinden bahsedersen mutlaka değişiklik yapacaktır doktor
hunilii beysahmet hangi takviyeyi kullanıyorsunuz ben fertamir ve ferrum kulanıyorum ikisi de içerdiği demir formundan dolayı daha rahat sindiriliyor mide ve bağırsakları daha az rahatsız ediyor günde bir fertamir bir ferrum içiyorum çok şükür sorun yaşatmıyor
dilarakadir0853 beysahmet bendede demir eksikligi var her ay damardan ilac taktiriyorum yine dusuk cikiyo gunde 2yr cikti ilacim ve kabizlik gercekten asiri yapiyo ne denediysemde olmadi benimde hemoroidim var nasil dogurcam onu dusunuyorum cunku normal dogumda daha cok cikicak.suan 35+4deyim gecmek bilmedi ne demirim yukseldi ne kabizliga bir care bulabildim
zfatalay dilarakadir0853 temiz havada yürüyüş yapın sanki iyi geliyor.. bu arada değeriniz kaç çıkıyor? Benim ferritin 4 çıkmış. Daha yeni ilaca başladık. 29. Haftamdayım. Başım dönüyor gün içerisinde sanıyorum kansızlıktan. Doktor günde 2 kere iç dedi sabah ve akşam olmak üzere. Siz kaç kere alıyorsunuz ilacınızı, telaş ediyorum ister istemez 😞
dilarakadir0853 zfatalay bende sabah ve aksam iciyorum ilaci.halsizlim ve bas donmesi yapiyor evet ve kabizliga yol aciyor pazartesi tekrar ilac taktircam dogmazsa bebegim tabiki.cunku sancilarim cikiyor nstde.suan 36+1im bakalim hayirlisi.
sevvalyilmaz_ beysahmet Ben de ilaç kullanamıyorum kusuyorum midemi mahvediyor o yüzden serum şeklinde devam edelim dedi doktorum. Bir de sabahları aç karna tahin+limon tüketmeye başladım 3 gündür yapıyorum bakalım 1 ay devam edeceğim inşallah. Ferritin değerim 6… umarım yükselir :’)