merve_buse Aayyy böyle kıpır kıpır bir seyler kıpırdıyo sol kasıgıma yakın yerde bebek hareketleri mi acaba ay cok duygusalm şu aaan 🥹🥹🥹🩷 Siz kaçıncı hafta da hissettiniz kızlar
sevimlipandahii merve_buse benim de 18 haftalık Bazen kendi kalp atışım mi bebeğin hareketleri mi anlamıyorum ama bişey oluyor kessin 🥹
sevimlipandahii sym_yc evet ya 🥹💕 Çok teşekkür ederim 🫶 cinsiyetimiz bile belli oldu zaman çok hızlı Sen doğum yaptın mı bayadir çok bakmıyorum da 🥹
rabia4921 @"merve_buse"18+0 benm de ilk gebelik ama bugün fark ediyorum içimde böyle kıpır kıpır bişiler oluyor hareketleri mi acaba bugün bi kaç defa oldu ama çok güzel bı duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde saglıka evlatlarımıza kavuşalım🥰🙏
merve_buse sevimlipandahii ilk ben gittm sağlık ocagına gebeliği bildirmek için rutin kan idrar istediler. Sonra ayda 1 kere kan ve idrar vermek için gittm kendi kadın doğum doktorum istedi. 17. Haftada aşı için aradılar çagırdılar. Doz aşı içinde 1 ay sonra yine çağırıyorlar Bizde böyle ilerledi süreç. Her şehirde farklı olabilir
sym_yc sevimlipandahii evet ikizlerim 5 aylık olacak çok az kaldı zaman su misali bende onlar ve ev ile çok meşgul olduğum için buralara uğramaz oldum ama seni görünce çok mutlu oldum 🥰🥰 sağlıkla kucakla miniğimizi inşaAllah 💕 cinsiyet ne peki
sevimlipandahii merve_buse bende geçen ay kendim gittim kan falan aldılar 20.haftda bende gidip tetanoz aşısı olucam sizin de omu ki acaba
merve_buse sevimlipandahii ilk doz tetanoz ve boğmaca 17. Haftada yaptırdım dün yani Doz sadece tetanozmuş
merve_buse sevimlipandahii şehirden şehire göre değişiyo demek ki normalde 18. 20. Hafta arası çagırıyorlar ilk doz aşıya. Şimdiden geçmiş olsun 🥰
merveuzun54 08061999 ayy gerçekten mi bende 11+2 deyim 2 gündür aynı yerde hareket hissediyorum 2. Gebeliğim bu haftalarsa hissedilebiliyor mu yoksa bana mı öyle geliyor anlayamadım ama sürekli olan bir şey değil gaz gibi değil hep aynı yerde oluyor
08061999 merveuzun54 valla banada burda herkes cok erken diye soyluyordu ama ben nasl bi his oldugunu bildigim icin hisettigime emindim ikinci gebelik olunca doktoruma da sordm olabilir dedi