m_t benim ilk gebeliğim hep kanamalıydı 8 ay kanamam oldu erken doğum yaptım sürekli hastaneye giderdim düştü diye kimse anlamazdı beni kimseyle konuşamazdım abartıyorsun derlerdi. Bu gebeliğimde her şey normal başladı sonra detaylı vakti geldi. 20.haftamda detaylıya girdim bir sorun yok ama bacak boyu kısa down sendromu olabilir dedi. Aldırmak istersen amniyontez yapalım yok aldırmam dersen fetal yaptır dedi. Hiçbirini yaptırmadım eşim öyle şeyleri gerek görmeyen biri. Çok korktum çok ağladım anne yüreği acaba mı diyor ister istemez sonra 33.haftamda başı ve karın çevresi 3 hafta ileri çıkmaya Fl ise haftasını yakalamaya başlamıştı beni yine korku sarmıştı araştırmaktan başım çatlıyordu. Tabi yine kimseyle konuşamıyordum sonra takıyorsun her şeyi diyorlardı çok rahatlardı hep. Şuan 36.haftadayım ölçümleri haftasınıa yakaladı çok şükür doktor sorun görmüyorum desene içim hep buruk 2 gebeliğimde de tadını hiç çıkaramadım anlayacağız. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin 🤲gönlümüze ferahlık versin