rojdaa_gk Merhaba kızlar seboraik dermatit’im var. Özelde bir doktora sorduğum da kullanabilirsin demişti bir kaç sefer kullandım ama ne bileyim içimde bir kaygı oluyor ister istemez. Siz kullandınız mı ketoral şampuanı egzama rahatsızlığı olanlar?
glcnylmzz rojdaa_gk çok arttığında rahatsız ettiğinde kullanıyorum Diğer gebeliklerimde de kullandım sık olmaması şartıyla kullanabilirsin demişti doktor
rojdaa_gk glcnylmzz Yaa aynen ben de öyle yaptım aslında ama sonra tamamen bıraktım şimdi tekrar azdı egzama o yüzden dedim buraya sorayım içim rahat etsin teşekkür ediyorum
glcnylmzz rojdaa_gk dönem dönem artma oluyor bazen uykuya geçiyor bende ancak öyle rahatlıyorum Hamileliğimin ilk ayları vücut alışana kadar epey zorlandım haftada 1 kullandım mecburen kanamaya dönmüştü atlattım Şampuanınıza da dikkat edin ne kadar az kimyasal o kadar az tetiklenme
rojdaa_gk glcnylmzz Haklısınız ben de haftada bir de olsa kullanayım yoksa dediğiniz gibi yara oluyor. Ay çok dayanılmaz bir acı veriyor o yaralar Allahım.Şampuan olarak ne kullanıyorsunuz. Önerebileceğiniz bir şey var mı