Sezeryan sonrasında karnıma bastırılmadı hiç, spinal anestezi ile doğum yaptım çok rahat ve iyiydi. Doğum esnasında ameliyathane ekibi hep benimle sohbet ettiler çok şanslıydım o konuda. Allah hepsinden razı olsun. Benim doğumuma Ahmet Özkul girdi, ameliyathane ekibinde o nöbetçiydi çünkü. Poliklinik takiplerimi başından sonuna Savaş Kanbur Hoca ile yaptık. İnanılmaz bir hekim, çok babacan. Ama gebe izlem takibini yapan doktorunuz yaptırmıyor doğumu, o gün kime denk gelirseniz şansa. Ben Ahmet Hocayı da bildiğim için rahattım bu açıdan. Sezeryan sonrası doğum sonu servis diye bir servise alıyorlar ama birkaç saat gözlem odasında tutuyolar sizi. Anestezinin etkisi geçip uyuşukluk gidene kadar o 3 kişilik gözlem odasında takip ediliyosunuz tedavilerinize orada başlanıyor. Bebeği ben yukarı çıkana kadar aileme eşime göstermişler ama ben gözlem odasına geldiğimde bebek odasından alıp yanıma getirdiler emzirme vs için. Gözlem odalarında o birkaç saatlik süreç tamamlandığında da iki kişilik servis odalarına yatışınız yapılıyor. Eşim de sürekli yanımdaydı ama refakatçi kadın olmak zorunda. 🙏🏼 Servisteki anne hemşireleri ve bebek hemşireleri ayrı. Her iki hemşire grubundaki arkadaşlar ve ebe hanımlar çok iyiler emzirme konusunda bebek hemşireleri ne zaman destek istersek gelip yardımcı oldular. Hepsinin iletişimi desteği çok iyi.