tugcelinos38 Cinsiyetinş öğrenmeye gittiğimde bebeğimin kalbi durmuş benim 12 haftalık gebeliğim vardı 8. Haftada kalbi durmuş bundan önce 7+2 de gitmiştim kontörle 1 ay sonra gel demişti ve ben o bebekle 1 ay yaşadım bu gün kürtaj olacağım biraz sonra hatta 😢
mevsimmbhr tugcelinos38 Rabbım tekrar nasıp etsın tez vakıtte üzülme dıyecegım ama çok zor Rabbım güç versın 🤲🏻
serisel tugcelinos38 çok gecmis olsun cok üzücü. Rabbm hayırlı saglklı evlatlar nasip etsn size insallah. 7 haftadan 12 ye kadr hic belirti vermedimi ya size
rojdaa_gk tugcelinos38 Çok geçmiş olsun başınız sağolsun 4 yıl önce ben de aynısını yaşadım. Rabbim kalbine ferahlık versin.
tugcelinos38 serisel hayır hiç vermedi kanama vs hiç vermedi bulantılarım vardı ama hafif ben de sanıyorum rahat gebelik geçiriyorum
rojdaa_gk tugcelinos38 Öyle düşünmeyin canı Allah verir Allah alır o bizim için en iyisini en hayırlısını bilir. Sizi çok iyi anlıyorum dediğim gibi aynısını yaşadım ilk 6/7 haftalıkken gitmiştim sonra 11 haftada gittiğimde kalbi 8. haftada durmuş dediler. Neye uğradığımı şaşırdım. Rabbimin bildiği vardır hiç bir imtihan boşuna değil şöyle düşünün cennette meleğiniz var. İnşallah bize ahiret günü şefaaatçi olacaklar.
melismersin tugcelinos38 başın sağolsun gerçekten. Allah en yakın zamanda tekrardan güldürsün yüzünü inşallah. Sadece anlamadığım şey ben ilk 12 hafta her hafta kontrole gidiyordum. 1 muayene 1 kontrol oluyordu. 12. Haftadan sonra ayda 1 e çıktı kontoller. Ona şaşırdım. Burdada bu şekilde ilerleyen bir çok anne görmüştüm. Kaybınız için çok üzüldüm 😔
bbayrakygr melismersin benim de iki gün önce başıma geldi 6+4 te kalp atışını duydum doktor 1 ay sınra gel dedi kontrole çağırmadı benimde bilinçsizliğime geldi o öyle dediği için gitmedim 1 ay bekledim meğer bebeğim ölmüş bugün muayenem vardı normalde 10+4 diye beklerken 6+4te yani kalp atışını duyduğum gün veya sonrası kalbi durmuş 1 aydır yokmuş hiç belirti vermedi ta ki çarşamba gecesi ciddi ağrı ve hafif kanama yaşayana kadar giderkende yolda tamamen düşürdüm suan toparlanmaya çalısıyorum çok sarsıldım
melismersin bbayrakygr başınız sağolsun gerçekten. Yani işte bende her hafta aslında bakılıyor diye biliyorum normalde 12. Haftaya kadar. Çünkü risk düzeyi ilk 12 hafta oluyor. Benim 8. Haftamda ufak bir kanama durumum olmuştu 3 günde bir çağırmıştı doktor kontrol amaçlı. 12. Haftada da ayda 1 e çıkmıştı. İşte fetal dna falan düzgün çıkınca. Bebeğin ilk gelişimi oluyor iyisini ve kötüsünü izliyorlar normalde ama ilginç gerçekten.
bbayrakygr melismersin yani evet bilmeyen ben doktor seçimini titizlikle yaptığımı düşünügorum özel hastanede ve doçentle artı tavsiye üzerine seçtim ama işte olacak olan oluyor güvenmek ve teslim olmak gerekiyor yine olsa yine doktora güvenmeyip kime güvenicem. Ama tecrübe oldu tek doktorla kalmayacağım