Beyazkanavice bu haftaya kadar hangi doktor baktı sana git ona gir içeri de durumun böyle böyle hiçbir şekilde randevu alamıyorum doğumum geldi bana yardımcı olun de
36 haftalığım perinatoloji takipliydim randevu bulamadım ve düzenli olarak hep aynı doktora gittim Erkan sağlam 4 ay boyunca artık riskli haftayı geçtiğim için gelmene gerek yok normal kadın doğuma git dedi hemen yan odasında herhangi bir kadın doğuma randevu aldım geçen cuma benim mecbur sezeryan olmam lazım ameliyat geçmişlerim var ayrıca Serklajlı gebeyim neyse doktor muayne etti son kez Perinatoloji görmesi günü onay vermesi lazım dedi kendi doktorumda 10 günlük izindeymiş mal gibi kaldım sonrasında yan odada Mustafa Raşit doktor vardı Perinat. Oda gittim içeri daldım durumu anlattım asistanı da bana direk git şimdiki kadın doğum doktoruna KONSÜLTASYON açmasını söyle Mustafa doktoru aramasını söyle yada direk muayne eder o zaman dedi geri gittim kadın doğuma dedim açarmısınjz muayne olmam lazım hemen açtı açmak zorunda kapıdan döndürüyorlar diyip geri dönme gerekirse sesini çıkart biraz devlet hastanesi bu doğumun gelmiş mecbur bakmak zorunda randevu alamıyorsak ne yapalım yani şimdi çarşamba günü mesela yine aynı kadın doğuma randevu ayarlattım doktora dedim siz verin ben sadece ameliyat evraklarını vericem zaten oda bana eğer randevu bulamazsan nst içinde normal acil doğuma git dedi sende bi git seni başından beri bu haftaya kadar kim takip ediyorsa o doktora git konuş