allyslife delalinannesi Allah razı olsun gönlü güzelimmm, çok çok teşekkür ederim🥹 amiiiiiiinnn, inşaallah bir tanem yicem ya eridim bittim mesajına🥹💖💖 Rabb’im hepimizi kolaylıkla kavuştursun, iyi ki varsın🫂
allyslife newmomad oyy tam emin olmamakla beraber geliyor galiba balımmm🫠 Allah razı olsun canımın içi, çok çok amin💖🫂
kalbimdekiminik allyslife Ohh afiyet olsun sancıların da güzelmiş inşallah böyle ilerler sağlıkla açıklığın ne kadardı
allyslife harika3838 etmez miyimm, duamdasınız ismen olmasa da Rabb’im bekleyen herkesin yüreğinü şenlendirsin inşaallahh🤲🏻💖 Allah razı olsun, çok teşekkür ederim🌸
kincikupelikiz allyslife hayırla kolaylıkla su gibi bir doğumunuz olsun, bebeğinizle birlikte afiyetle odanıza evinize ailenize dönün inşallah bütün süreçleriniz kolaylıkla geçsin🪻💜
pembeniz Çok heyecanlandım şuan🥹 youtubeden bol bol activating labor egzersizini yap bitanem. Minik paşayı hayırla sağlıcakla kucağına al inşallah. Seni yormadan şıp diye gelsin teyzeleride onu bekliyor 🤍
allyslife pembeniz canımmmm🫠 evet ufak ufak yapıyorum, ebem kendini çok yorma ilk fazın uzunluğunu bilmiyoru doğuma enerjin kalsın dedi o yüzden çok yüklenmiyorum🫠 amin amin amin, inşaallah teyzesiii🥹💖🐣
pembeniz allyslife yavaş yavaş acelesi yok çok şükür 🥹hadi bakalım en pozitifinden doğum hikayeni bekliyorum hayırlısıyla 🤍
gencannee_ allyslife su gibi bir doğumun olsun inşallah hemencecik kucağına alırsın sağlıkla bebişini 😍🤍
blnmyld allyslife Bitanemmm rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥹💙