NesZey Pazartesi günü Sezeryan doğum olucam 2. Doğumun ilki normal di ilk defa Sezeryan olucam çok korkuyorum yaşayan var mı ne kadar sürüyor gün yaklaştıkça daha çok tedirgin oluyorum normal mi
fikretbaciniz NesZey bende korktum ilk doğumum normaldi çok kötü geçmişti bundan dolayı sezeryan dan da korktum o kadar güzel geçti ki anlatamam hiç korkma 1 haftada normal hayata döndim
Melek_yavuz NesZey Canım merhaba benimde bu 2. Doğumun İlki normal di bu sağlık sorunları nedeniyle planı sezeryan olacak Kaçıncı haftada sezeryan oldun Normal doğum sonrası sezeryani 38 den sonra mı aliyolar 37 de falan mı Devlette olacak benim dogumumda
NesZey fikretbaciniz gerçekten mi süreç korkulacak gibi değilmi insan ne yaşayacağını bilmediği için bide arlasın da da çocuk bırakınca ekstra korkuyor inşallah güzel geçer 😢
NesZey fikretbaciniz çok teşekkür ederim ameliyat esnasında ne yaptınız rahatlamak için girdiğim de panik olurum diye korkuyorum eşime de yanımda olmasını söyledim sabah 6 da alacaklar ben ve o dışın da da kimse olmayacak annem geldi o kızımla kalacak ben ameliyattan çıkana kadar evde olur
fikretbaciniz NesZey bana sakinleştirici verdiler onun için hiçbişey hissetmedim aşkım sen desen verirler
NesZey Melek_yavuz merhaba canım benim 38 den sonra olacak şuan 38+2 28 Eylül sabah 6 da alacam dedi yatışı pazar gece 12 den sonra olacak