penbe_karisi Kızlar oğlum ilk köpek dişleri çıkarıyor patladı patlıcak yaklaşık 2 aydır perişan haldeyiz önce köpek diş çıkaran varmı ya çok şaşkınım komşumun oğluda ilkin köpek dişleri çıkartmış 🥲🥲 tecrübelerinizi merak ediyorum ?
supermommss penbe_karisi merhaba oğlum 8:30 aylık ilk alt iki dişini çıkarttı daha sonra köpek dişini çıkarttı onları çıkartırken bayağı bir zorlandı hatta ateşi de oldu digerinde olmamıştı üst orta dururken şu an yandan dişi gözüküyor komik duruyor 🙈😍
EsoMom_ penbe_karisi bacımsuuuuu bizimkini biliyorsun 11 aylık olacak neredeyse iki alt dişler çıktı üstten haber yok alt iki köpek dişleri şişti baya patlicak gibi şimdiki çocuklar farklı bişey ya 😀😀😀
Alara6161 penbe_karisi her çocukta diş sıralaması aynı olmuyor cnm bnm ilk çocuğum ilk üstleri patlattı 7 aylıkken karanfil yağı sayesinde dişlerini patlatmaya başladi 1 yaşında tamamlanmış gibi oldu diyebilirim diş sıralamasından anlamam ama damaklarında boşluk kalmadı hiç ikinci çocuğumda alttan patlatmaya başladi küçük dişlerinin hepsi çikti şuan iki yaşında büyük dişleri hala çıkmadı sadece önler var arkalar yok.
penbe_karisi Meral_63 yaa ilk cocugum 11 aylikken cikartmişti 🥲bu cok huysuz ve berbat bir agrisi var 2 aydir cekiyoruz birturlu cikmadi🥲
ctnrcyd Bazen bebekler sırayı şaşırıyorlar ya biz diş maceramızı tamamladık ama en zoru köpek dişleriydi Allah yardımcınız olsun 🥲🥲
penbe_karisi ctnrcyd evet cok zorr oyle bir agliyorku artik dayanamiyorum peki ne zaman cikar tam olarak
haticekaratas penbe_karisi sizinle aynı dönem hamilelik geçirdim uzun zamandır girmiyordum buraya şimdi diş konuşuluyor zaman acımasız 🫣bizimkinin de alt dişi patladı ne uyuyo ne duruyor
ctnrcyd penbe_karisi bebekten bebeğe değişiyor ya benim oğlum 2 ay sürdü köpek dişlerinin sancısı 😔😔 diğerleri mısır patlar gibi birden çıkmıştı anlamamıştım bile
penbe_karisi haticekaratas yaaa ne güzell evet yaaa birkaç ay sonra 1 yaşı iple çekiyoruz zalim zaman🥲🥲🥲🥲 masallah darisi bize patladı patlicak patlasa rahatlicak çocuk 🥲
EsoMom_ supermommss ciddi misin benim oğlumda alt iki dişleri çıktı belli ama köpek dişleri sis aşırı huysuz geceleri
supermommss EsoMom_ evet şuanda ikinci yan dişi geliyor orta duruyor ben bunu daha önce ikinci çocuğumda da yaşamıştım önce alt iki dişini çıkarttı sonra da üst ortalar dururken yanları çıkarttı🙈