yaren124 Son adet tarihim 25 Ağustos 30 ağustosda adetim bitti yani Eylül ayında ilişkimiz oldu dün hamile olduğumu öğrendim acaba gebe kaldığım aya mı bakmam gerekli Çin takviminde yoksa eylül ayına mı ağustos erkek gösteriyor Eylül kız
minigiminannesi03 yaren124 benimkisi de kız olarak gösteriyor çin takvimi 26 Ağustos don adet tarihim dün rast gele test yapayım dedim test pozitif bugün kan verdim 80 çıktı p.tesi tekrar verecem
yaren124 happyela ama ağustos ayında hamile kalmadım ki Eylül ayında hamile kaldım bende hamile kaldığımız ay olarak biliyorum ya
glcnylmzz yaren124 3 evladımda da kız çıkıyordu sadece ilki tuttu 2.oğlumu bekliyorum %50 zaten ya tutarsa İnternet hesaplamasında yazıyor son adet tarihi ya da hamile kalınan ay diye ordan seçim yapıp bakabilirsiniz
pofidikanne yaren124 evet ya o kadar saçma bişey ki 😂 benim de 30 nisan ama sat 26 nisan yazmış hemşire kağıda e ben bence mayısta hamile kaldım ya 🤣🤣
happyela yaren124 Hayır bende öyle sanıyordum ama değilmiş. son adet tarihi döllenecek olan yumurtanın seçildiği ve gelişmeye başladığı günmüş. O yüzden o günden hesaplanırmış. Yani sizin döllenecek yumurtanız ağustos da seçildi ☺️
yaren124 pofidikanne ama ben yinede mayıs ayının baz alınması gerektiğini düşünüyorum çünkü Nisan ayının sonu yumurtlama zaten mayısta gerçekleşiyor