meryys Kızlar, raporum calisamaza döndü bugün 32 haftalıgım. Ama raporda 31 yazıyor ben anlamadım normal mi?
yarentayran meryys ay bende görmek istiyorum bu raporu Allah’ım hemen gecsin yaaa bol bol dinlen ne olursun benim yerime de ayaklarını uzat ayaklarim çok ağrıyor benim ağlayacağım artık 21 haftaya girdim sabırsızlıkla raporu bekliyorum
merveedal meryys bende yeni çıktım izne gebelik haftası 1 de 30 yazıyor gebelik haftası 2 de 0 yazıyor yani normal sizinkide benimde çoğul gebelik iş yerinize verdiyseniz sıkıntı olmaz bence
meryys babielif Benim çoğul gebelik 30da çıkabilirdim ama çalışıyordum sonra 31+5de acil hastaneye yattım 32 de doktorum çalışamaza çevirdi
slcngzzz Çoğul gebelikte iki hafta eklendiği için 30. Haftadan başlatılabilir sizin gebeliğinizde de çoğul yazıyor
meryys slcngzzz 31+5de acil hastaneye yattım 32 de doktorum çalışamaza çevirdi ama öncesinde çalışıyordum kafam karıştı baya ya
meryys slcngzzz 25.09 da tam 32 oldum ama 31 diyor 🤷♀️ bugün doktora gideceğim bir sorayım ya netlessin
babielif meryys bnde geçen hafta çık uğraştım rapor durumunda analık çalışır yazıyor du dedim neden çalışır izinli veya istihraat yazmıyor doğru düzgün açıklama yapan yok tu
meryys babielif Onu doktora sormuştum bende de öyle yazıyor raporun adi bu dedi, ya raporlar cok kafa karıştırıcı
slcngzzz Tamam işte rapor başlama tarihini baz alır sıkıntı yok raporda 2 hafta doğum sonrası iznine dahil edilecek sıkıntı yok yani
meryys yarentayran İnşallah sağlıklı sıhhatli gelir vakitlerinde, ben aslinda 33te ayrılmak istiyordum çünkü ben evden çalışıyordum rahattım açıkçası ama erken doğum riskim oldu hastanede yattım artık doktorum yeter dedi 🥹
meryys merveedal Daha bugün vereceğim hastanede yattığım için o günlere ne girilecek o yok onu netlestirip ise vereceğim Nasil gidiyor hamileliginiz
merveedal meryys anladım canım hayırlısı olsun🙏 valla yürümekte zorlanıyorum izne cıktıgımdan beri Uzanıyorum çok iş yapmamaya calısıyorum kasıklarımda çok yurursem eğer baskı oluyo ağrılarım oluyor hep dinleniyorum bol bol 37 leri görmek nasip olsun hepimize
yarentayran meryys anladım canım her şeyde vardır bir hayır bende 12 saat ayaktayim maalesef ödem oldu ayaklarım varis çorabı giyiyorum ama bana mısın demiyor