esskacan Kızlar geçen ay denedik yumurta çatlamadı bile. 2.ayında gebe kalan varmı? Bu sefer iğneyi 2 doz oluyorum.
aykutyesim esskacan ben kaldım hemde hiç bişey kullanmamıştım diğer ay yani ilk ay kullandım ilaç etkisi devam etmiş, 2 yıl önceki gebeliğimdi
esskacan sevimlipandahii bu benim 2. Denemem olmasına rağmen olmazsa doktor aşılama veya tüp bebek dedi ama erken gibi geliyo bana bunun için
sevimlipandahii esskacan yok canım daha erken Bende senin gibi 1.denem3d3 olmadı doktora dedim hocam yine olmadı falan Dedi biz doktorlar 1 yıl tedavi ediyoruz falan sabretmek lazım gerçekten de 4ayda oldu
sevimlipandahii esskacan bide stres yapma Bu ay yumurta olucak mi catlicak mi diye düşünme sal gitsin
esskacan sevimlipandahii geçen ay hiç öyle düşünmemiştim aslında kan vermeye gittiğimde başka bi doktora muayne etti. Çatlamamış falan dedi öyle öğrendim çatlmaadığını. Bu ay 2 iğne oldum bi zahmet çatlasın hdhdhd
sevimlipandahii esskacan 2 iğne nasıl yaptın ki Normalde yumurta büyüdüğünde iğne yapıyor hani çatlasın diye Niye 2 tane oldun
esskacan sevimlipandahii bugün kontrolm vardı yumurtam 19 20 mm olmuş ilk iğnemi oldum hemen 2.sinide 6 saat sonra olucksın dedi öyle iki tane ovitrelleyi bugün oldum
sevimlipandahii esskacan düşünme iğneyi sadece ilişki saatlerini denk getirmeye calis bakalım inşallah nasip olur ♥️
esskacan aykutyesim bunu duymuştum çevremde de var böyle ilacı bırakınca kalan veya ilk bebeği tüp bebek 2. Doğal olan. Bakalım bu olursa olur olmazsa akışına bırakıcm
sedoli23 Klomen ovitrelle kullanıyorum 1 ay kullandım tutmadı sonraki ay rahim filmi çekindim bu ay da aynı şekilde Klomen ovitrelle olarak devam ediyoruz iğnenin 10. Günündeyim ama çok ağrım var hayırlısı bakalım
esskacan sedoli23 inşallah bebiş vardır 😍 2 3 gün sonra test günü yani☺️ benim için dpo 1 yeni başlıyor 😅