aleynbay Kızlar 28 haftalık bebişim bir hafta boyunca cok hareketlı olan bebişim 2 gundur cok hareketsız nadir hissediyorum ve cok kucuk daha cok rahım tarafında hissediyorum neden böyle oldu sorun varmıdır :/
dere07 aleynbay en kisa zamanda doktoruna görünmelisin gorunemiyorsan sağlık ocağında kalp atışını dinle
Dyglila aleynbay etkisi olurmu bilmem canım ama arkadaşım göbeğinin üzerine kumandayı koyup bebeğini hareketlendiriyordu😊 bir dene istersen belki aramızda yapanda olmuştur 😊
nurcakir58 aleynbay git doktora bazsn uyudugu icin normal bazen cok hareketli bazen yavas yavas hareket ediyo
nhlblr Korkma bazen hareketleri yavaşlıyor bu gayet normal ben 31 haftalık oldum bende de oluyor zaman zaman . Yat sol tarafına tatlı yiyip hareket ediyorsa sorun yok
aleynbay nhlblr yani hiç hissetmiyorum değil ama ıkı gun oncesi gibi değil cok az bi hissetme ıns bısey yoktur 😔
Dilan5334 28 29dan itibaren azalıyor forumda çok görmüştüm böyle konu. Bende 30um hareketler 23, 25deki gibi aşırı tekmeler değil :) artık yumuşak karnını ittiriyor. Aslında elini sürekli karnına koysan dikkat etsen dikkatini ona versen farkedersin
Dilan5334 aleynbay kendini üzüp strese girme asıl ondan etkilenir bebişin :) hareket ederken elini karnına koyduğunda karnını kaldırıyor mu :)
nhlblr aleynbay yoktur merak etme Allah’ın izniyle annesi. Bebek’te büyüyor ve büyürken o da yoruluyor. Normalmiş bu durum
aleynbay Dilan5334 kaldırıyodu baya etkılıydı sımdı hıssettıklerım cok daha hafıflerı o yuzden korktum bıraz
Seher_ Dyglila evet kesinlikle kumanda çok işe yarıyor benimki uyuyo olsa bile kumandayi koyunca başlıyo tekmelemeye😂
Serencakarli aleynbay benimde öyle olmuştu yakınında gidebileceğiniz bir hastane var ise doktora görünüp ultrason da bakılmalısınız