minik_kelebek3 esralavista sağlıklı olsunda vallahi cinsiyetin bi önemi yok bebeğin ve sen iyiysen tamamdır kız erkek farketmiyor her türlü senin yavrun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸💖 Hazırlık yapmışmıydın canım
hurremsultann_ sedayvsofficialll bence bu kız erkek böyle olmaz ben göbek kordonuna benzettim ilk görseli ikincide de zaten bacak arası boş olsa pipi orda da gözükürdü
sedayvsofficialll hurremsultann_ nasip artık ya valla isim bakıyorum zaten şimdiden kabullendim sağlıklı olsunda birde hayırlı evlat olsun yeter 🤲🏻 ama tabi rabbim her meyveyi tattırsın diyorlar benim ki o misal birtane de oğlum olsaydı aradan çıkardı 😃
esralavista minik_kelebek3 Amin canıııım benim evet sağlıklı olsun zaten ilk çocuğum erkek bu kız olur diye düşünüyorduk ama ben iki oğlan fikrini de çok seviyorum. İnşallah sağlıklı olur bütün yavrular. Hiç hazırlık yapmadım bi çorap bile almadım bilerek
Seymatrkay esralavista Görsel net değil ki. Hicbirsey anlaşılmıyor.. 20 haftalık bir bebeğe çogusu az çok yorum yapabilir de bu görsel ile mümkün değil.
sedayvsofficialll esralavista valla Esra seninkini bende benzettim erkeğe ama anlamadığım şey detaylıda dediyse doktor zaten nettir yani ama şey renkli görsel yok mu detaylı o değil miydi
seweyt esralavista bende tam 20 haftal oldim 14 haftalıken bayan doktor kız tahminim demişti 16.haftalliken bay doktor net erkek dedi bugünde rahatsızdim acile.gittim doktor haftaya uyumlu mi diye falan bakarken herşeyini gösterdi buda pipi net.erkek.nedi