harika3838 glyckma 14den sonra az az belirgin olmaya başladı 25. Haftaya girdim gayet büyüdü ama bol giydiğimde hala anlamayan anlamıyor 🤣
beeetul glyckma 19+1 haftalığım eskiden tanıyanlar anlıyor fakat yeni tanıştığım veya bir şekilde hamile olduğumu duyanlar şok oluyor hiç belli değil vs deniliyor. 6.ayından sonra tamamen belirginleşeceğini düşünüyorum
delalinannesi glyckma çok normal hiç karın kıyasına girme kiminin hiç belli olmaz kiminin direkt belli eder kendini balım 😅 bebiş ve sen sağlıklıysanız hiçbir sıkıntı yok ❤️
glyckma temmuzonbir anladım canım demek ki herkes de farklı ben 10 haftaya girecegim hiç büyüme yok karnım aynı
temmuzonbir glyckma kişiden kişiye göre değiştiğini duymuştum bende, bir akrabamız gelmişti karnımdan anladı 3. Ayı henüz doldurmadım diye inkar etmiştim yok gebe değilim vs demek zorunda kaldım
glyckma beeetul aynen herkeste farklı bu sefer karın çok büyürse de zorlanırız🥲 allah yardımcımız olsun
ballim_dunya glyckma 5.5 aydan sonra artık net belli olmaya başladı zaten kiloluydum ilk başlarda belli bile değildi ama 5.5 dan sonra net belli oluyor ve çatlaklarım da başladı artık aşırı kaşınıyor
beeetul glyckma evet ya uyurken bile zor oluyor zaten hamilelik bence zor bi süreç. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah bebişlerimiz☺️