aysunaysun ElifNur_41 özeldeki doktoruma yazdım lakin cevap vermedi 29 devlet randevuma kadar bekleyeceğim artık mecburen teşekkür ederim sağ olun
ElifNur_41 aysunaysun sıkma canını herşey yolundadır merak etme zaten farklı birşey olsa hissederiz diye düşünüyorum şikayetlerin yine de çok çoğalırsa 29 unu bekleme erken git sen içinde rahat eder hem
ElifNur_41 aysunaysun Allah razi olsun canım rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🥰
ElifNur_41 aysunaysun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah annesi o da seninle buluşmayı dört gözle bekliyor emin ol 🥰🥰
gulsahyazici aysunaysun merhaba bende bugğn 9+6 yım bi anda sıcak bişey hissettim bi baktım sarı akıntı bende çok korktum 2. Hamileliğim ama hep akıntım beyaz olurdu bu böyle sarı olunca bende korktum. Pzartesine randevu aldım hemen
aysunaysun gulsahyazici benimde Salı günü randevum afedersiniz öncesinde birliktelik olmuş muydu benim oldu acaba o yüzden mi geldi diye düşünmeden edemiyorum
gulsahyazici aysunaysun üç gün öncesinde olmuştu benim ilişki akıntı bugün geldi ama baktığımda adet olmam gereken tarih acaba ondanmıdır diye düşündüm
aysunaysun gulsahyazici evet benimde günlerim bu aklıma gelmemişti umarım öyledir enfeksiyon vs bişey yoktur
gulsahyazici aysunaysun bende iki gün önce idrar tahlili vwrdim enfeksiyon çıkmıştı başlangıç dedi sağlık ocağı ilaç verdi ama bende pzartesini bekleyip içmedim ilacı kadın doğumcuya görünmeden belkide ondan geldi bilmiyorum pazartesi anlıcaz bakalım
aysunaysun gulsahyazici kesinlikle kendi doktorunuza danışın önce pazartesi günü banada haber ederseniz sevinirim 🌸
gulsahyazici aysunaysun çok az oldupu için enfeksiyon bol su iç dedi ilaç vwrmedi. Ama kanama yerleri gözüktü ultrasonda onun için progestan başladı hemen
aysunaysun gulsahyazici geçmiş olsun tekrar benimde açık kahveye döndü sabah bilemedim bugün özele mi gitsem yarın randevumu mu beklesem
gulsahyazici aysunaysun açık kahveye döndüyse git bi gözük özele bence canım için rahat eder progestan verir hemen
gulsahyazici aysunaysun hatta şey dedi doktorum beni bile bekkeme elinde yoksa bile ak kullan muhakkak dedi progestan için
gulsahyazici aysunaysun progestan zarar vwrmez kanaman varsa başla bence hemen git doktora kısa zamanda. Bana öyle dedi keşke kendin alıp içseydin dedi çünkü özelden önce develte gittim ve bana progestan vermedi çok kızdı özeldeki doktor