ozlem_syy dün akşamdan beridir aralıksız istifar ediyorum. 13 haftalık gebeyim. su içsem bile çıkıyor. sabahtan bu yana boş mideyle 4.5. kez istifar ediyorum. çok acıktım ve halsizleştim. acile gideyim mi. bu durumu yaşayan var mı.
Nazlimom__ ozlem_syy bitmiyor ya vallahi bıktım 15 haftalığım geçer dediler kusuyorum kusmasam sürekli bulantı var bulantı yoksa da midem rahatsız gibi hem bi his var ağzımda da iğrenç bir tat geçmiyor hala iğreniyorum çoğu şeyi yemiyorum evet 10cu haftadan sonra biraz hafifledi eskiye göre ama bitmiyor kesinlikle dün gece bulantıdan uyuyamadım bu sabah kalktığım gibi kustum fln filan nolck bilmiyorum
cuteregina ozlem_syy mide bulantısı için doktor ilaç yazıyor oldukça etkili prilam ismi gebelerin mide bulantısı için özel olarak üretilmiş bir ilaç
ozlem_syy cuteregina malesef ondan yok, rennie duo var onu mide yanması için almıştık. istifarı engeller mi prilam
cuteregina ozlem_syy evet tabi engeller doktorunuza yazdırın sağlık ocağı da yazıyor ben öyle rahat ettim
ozlem_syy Nazlimom__ Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏 benim ilk 3 ayımda istifarım bulantım yoktu 13. haftaya girmemle başladı. acile gittim. doktor normalde beklemedik bişey bu haftalarda başlamaması lazım dedi. dahileyeye yönlendirdi. rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah