he_26 gencannee_ benim eltimde hep uyuyordu maşallah çocuğu büyük insanlar gibi hem sağlam hem akıllı hiçbişeyde yok
pofidikanne gencannee_ ah bende var eğilip yapıyorum 😂 ama kendimi zor tutuyorum yoksa doğururum felan Allah korusun çok erken
temmuzonbir gencannee_ benim oğlumunda 10 gün ileride canım hiç bir sorun yok, normal doğum benimde Allah’ın izniyle endişe etme 😘😘
BloomingMama gencannee_ içini ferah tut kötüye yorma hiç ne kadar desekte gözümüz görmeyince herseyi takıyoruz kafaya sıkma hiç canını neler diyorlar bebişler maşallah sapasağlam doğuyolar hiç kötü düşünmeeee 💋💋
gencannee_ eda_plt son adet tarihinize göre 30 sa ultrasonda 29 olarak görünüyorsa bebiş biraz geriden geliyor
eda_plt gencannee_ ama bugün ısrarla doktora sordum haftaya göre kilosu gelişimi fln nasıl çok iyi bir sorun yok dedi
_pearl gencannee_ benim oğlumda 3 hafta ilerdeydi doktor kafası büyük normal doğum yapamazsın demişti babası gibi bir doğdu küçücük kafası
eda_plt _pearl hem zaten mantıken düşünsek bir hafta geri sayiliyorsa utrasyonda bence normal yani kilosu arada bir hafta var.
eda_plt gencannee_ valla ısrarla sordum gayet iyi dedi .hatta sarışın mavi gözlü kız dediği esprisine 😂
gencannee_ eda_plt ya sadece biraz minnak oluyorlar görümcemede demişlerdi bir hafta geride doğdu bebişi sadece biraz minnak ama bence sorun değil ultrasonlar yanıltıyor