momrose gzm123_ bende nişan olduğundan bir şüphem var ama açılma yok dedi doktor pazartesi normal poliklinikte randevum var onda tekrar kontrol eder belki doktor
zehraayavuz Kızlar benimde dün sümüksü jel yapıdaydı sarı renkteydi dünden beri hafif adet ağrısına benzer sancılarım da var ama düzensiz ve hafif nişan mı değil mi emin olamadım 39+4 haftalık hamileyim
momrose zehraayavuz evet sarı renkte nişan oluyor nişan olabilir canım günün de gelmiş sancında varmış kontrole gittiğinde açıklık bakılır bence
momrose Yalova-sutlac bakalım canım bende şuan yeni 39+0 oldum zaman ne gösterecek sağlıkla kucağımıza alalım
esiink momrose bir kac defa kasılmam olmuştu sonra nisan geldi ve 5 dakika sonra doğum sancılarım başladı 😁 nisan da normal kanla pembe arasiydi.
11Fts_ momrose kahverengi kanlı akıntı şeklindeydi. İnşallah sizinde sağlıkla çabucak doğar bebeğiniz🙏
Fatmanur_0416 momrose 1 cm açılma başladı 37.haftada nişandan 2 gün sonra doğurdum o zaman da açılma 1 cm di
Fatmanur_0416 momrose ya şöyle 1 2 gün sarı geldi sonra beyaz parçalar geldi en son pembe kırmızı şeffaf şekilde geldi yani 1 hafta içinde oldu bunlar
momrose Fatmanur_0416 o zaman seninki böyle kıvamlı jel gibiydi galiba canım, benim sadece kırmızı kan geldi kıvamlı değildi nişan mı anlamaya çalışıyorum 🥲