ftma56 Merhabalar adet günüm de bthc Ayın 21 inde 20 çıktı 23 ünde 37 çıktı 25 inde 53 çıktı bu durumu yaşayanlar varmı doktora sordum pazar bı daha tekrrar ver artış olup olmadigina bakalım dedi acaba yukselirmi
masum3434 serisel ftma56 merhaba benim de beta degerim yavaş ilerliyor 17 Eylül’de 53.8 22 Eylül 151 24 Eylül 183 Son kez yarın bidaha vercem kan ama yavaş ilerledigi için pek ümidim yok açıkçası
bebekisteyen ftma56 canım artışın çok düşük muhtemelen de adet olursun birkaç güne ama bence çok üzülmektense vücudunda demek yanlış bir şey yok herkesin başına gelebilir senin yapacak hiçbir şeyin yok umarım bir sonraki ay sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız
ftma56 serisel masum3434 inşallah sizde bende güzel sonuçlar alırım benim zaten biraz sıkıntılı oluyor üç düşük iki dış gebelik oldu yaşayan bı tane çocuğum var smdi buda böyle ve agrilarimda var karnım sancilaniyor o yüzden benimde umudum yok
Edadlgc Kimyasal değil kimyasalda düşüş olur değer de ama biraz az yükselmiş olsun sorunsuz ilerler inşallah korkma 🙏🏻 yine de artış olmuş
ftma56 masum3434 Edadlgc Benimde öyle bı tane yaşayan cocugum var ondan sonrada iki dış gebelik oldu iki senedir bı daha hamilelik olmamıştı şimdi de böyle olunca yine bı sıkıntı var diye düşünüyorum doktor Pazar tekrar kan ver bakalım dedi ama umutlanmak istemiyorum ağrı ve sancım var
masum3434 ftma56 iki gün önce gittgmde 183 den 186 olmuş iki gun arayla yarın sabah bidaha kan vercem başka hastanede ve ordaki doktorlarla konuscam artk ne yapılcak blmiyorm :(
_06momms masum3434 kanlarım hepsini aynı hastanede vermeye dikkat edin ettiniz mi peki ? Her hastanenin farklı çıkıyor çünkü
masum3434 _06momms yarın başka hastanede bidaha vereceğim 4 kere başka hastanede verdm yukselis fazla olmadı yarın son olarak verip ne gerekiyorsa o yaplcak artk