nur007 Aynı haftalarda olanlar nasıl gidiyor cinsiyet öğrendiniz mi bulantı vs devam ediyor mu hadi sohbet edelim biraz ❤️🌸
sinemts nur007 12+4 teyim henüz cinsiyet belli olmadı. Bulantım da çok olmadı benim 🙈 güzel geçiyor göğüs hassiyetim azaldı. Sizin nasıl ilerliyor?
meliskzgn nur007 benimde 13+3 doktor kız tahminde bulundu bakalım umarım değişmez bulantı ve ağızda acı tat var hafif 😅
nur007 sinemts MaşAllah canım benimde haftaya cuma kontrol var henüz cinsiyet öğrenemedik ikili tarama yaptırdım kan falan verdim haftaya göstereceğim sonuçları bulantı hala devam biraz zor geçiyor ama çok şükür bugünlerimize 🥰🥹🌸cinsiyet ne hissediyorsun
nur007 meliskzgn Allah gönlüne göre versin canım benim bulantılar da devam cinsiyet henüz öğrenemedik ikili tarama testi yaptırdın mı 🌸🥰
sinemts nur007 evet çok şükür 🙏 başlarda erkek gibi hissediyordum şimdi kız gibi geliyor. sen ne hissediyorsun, Fetal DNA yaptırmayı düşünüyor musun
meliskzgn nur007 evet yaptırdım fetal yaptırmadım herkes onunla cinsiyet öğreniyor bizde bekliyoruz bakalım 😄