zeyzey_es Kızlar 11 haftalık gebeyim bulantı ilacı içiyorum hafiften bulantım azaldı ama hiç bir şey yiyemiyorum aşırı iştahım kapandı ayran maden suyu kefir cubur kraker ve suyla ayakta durmaya çalışıyorum vicdan azabı duyuyorum bebeğim gelişmez mi 😢
bambitoo_ zeyzey_es Bebek siz ne kadar aç olursanız olur sizin vücudunuzdaki depolardan sürekli besleniyor. Sizin kendi gücünüz kuvvetiniz için beslenmeniz gerekli bebek her türlü gelişir çünkü sizin depolarınızdan besleniyor
kader_00_ zeyzey_es ahhh bende senin gibiydim 5 haftalıkken başladı artk sinirden ağlıyordum hicbirsey yiyemiyordum düşün en son şekerim düşüyordu ve tek bir şeker zar zor atıyordum ağzıma 10. Haftadan sonra geçti çok şükür 🥲 şimdi ise asla ağzım boz durmuyor inşallah seninde biran önce geçer
zeyzey_es bambitoo_ inşallah ya aynı zamanda bide 1 buçuk yaş bebeğim var onuda emziriyorum oda benden besliyor
bambitoo_ zeyzey_es O zaman sizin yemek yemek için ekstra uğraşmanız lazım bağışıklığınız düşer Allah korusun hasta olursunuz. Doktorunuz ilaç vermedi mi bulantı için
zeyzey_es bambitoo_ verdim canım o biraz hafifletti bulantımi ama aşırı iştahım kapandı su bile içmek istemiyorum hazmedemiyorum aşırı halsizim gözlerimin altı siyah olmaya başladı elim ayağım buz gibi demir ve b12 düşük çıktı folikasit harici ikisinide kullanmaya basladim
zeyzey_es busraataman doktorum gebeliğin 7. Ayına kadar emzirebilirsin dedi canım şuan 11 haftalık gebeyim