Sedanur25_ Aşırı halsiz güçsüz hisediyorum kendimi bir yandan felaket midem yanıyor kollarım da derman yok iş yaparken darlma geliyor sanki kollarım boşalıyor benim gibi olan varmı
gamzeakarsu17 Sedanur25_ benimde günüm günümü tutmuyor allahtan 28de halıları falan yıkamışım bu zamana bıraksam yapamazmışım.33 olduk valla bi gün dışarı çıksam bi gün çıkamıyorum evin işi gücü büyük çocukla uğraşmak yetiyor
demdemhat Sedanur25_ ben de 33 ten beri öyleyim . 36+4 oldum hep bi yorgun argın gidiyor az kaldı diyelim
Sedanur25_ gamzeakarsu17 3 yaş kızım var onla uğtaşmak ekstra yorucu bide beim halılar yıkamaya gidicek ev boyanıcık aşırı işim çok hastane çantamı bugün ayaraladım annelik çok zor ya bu güçsüzlük bittirdi beni çamaşır katlıyorum 2 ci çamaşırda gücüm gidiyor
Ftmnur11 35+2 🫡 kaslarım ağrıyor,belim karnım kasıklarım her yerim ağrıyor 😑 vajinada kemik ağrısı yüzünden oturmak kalkmak sağ sola dönmek işkence oldu resmen inanılmaz canım yanıyor 3 hafta kaldı doğuma,benim hâlim kalmadı 😀
Sedanur25_ Ftmnur11 böyle sorunlarım yok çok şükür sadece ayakdayken karnım sertleşiyor işyaparken alt karında sancı oluyor belime vurmadığı için önemsemiyorum sağlıkla kucağınıza alın
minik_heyecan Bende 34+1 yemek vs bile yapamıyorum birazcık ayakta kalsam çok ciddi bacak arası ağrılarım ve vajinal ağrım oluyor sanki bebek bütün ağırlığını aşağıya veriyor sancıdan ağlıyorum