Edadlgc Bir şey sormak istiyorum sabah test yaptım bir şey çıkmadı diye koydum bir şey üzerinden biraz geçti dedim ki ben şu testin kapağını bir açayım ekran yerinde yok çok önce çıkmış sonra şüphelendim bir daha test yaptım onda da öyle çıktı şimdi nasıl oluyor bu böyle bir bakar mısınız (https://hizliresim.com/5vvin9ez!
harbyy Edadlgc gebelik var gibi kırmızı çizgi çok belli çıkmış kuruma çizgisine benzemiyor reglinizde gecikme var mı
Bebininannesi_ Edadlgc kaset testin varsa onunla da yap ama bende de ilk gözükmedi içini açtım çok silikti sabah kaset test yaptım çizgi koyulaştı acilde kan verdim pozitif çıktı bence şuan imkanın varsa git kan ver
harbyy Edadlgc kontrol çizgisi kaymış olabilir bence hamilelik var ama elinizde varsa bı test daha yapın ya da direkt kan verin 🌸
harbyy Edadlgc hangi marka test yapiyosunuz ikisi de bu şekilde çıktıysa testin kendisi böyle olabilir
yumicupii Edadlgc testten kaynaklı bir şey muhtemelen test çizgisinde birikmeyen boya orda mı birikti artık bilmiyorum ama test çizgisi değil hayal kırıklığı yaşama diye diyorum canım çünkü birkaç kez gördüm ben de buna benzer şey yaşayanlar negatifti
harbyy Edadlgc bu testi hiç duymadım canım ya bende bilemedim şimdi ama 7 gün gecikmede var diyosun inşallah vardır başka marka test yap haftasonu da girdi araya 🙄
Bebininannesi_ Edadlgc yani siz bilirsiniz ama belirsiz kalmaktan iyidir herkesin bir hikayesi var sen kendi hissettiğinin peşinden git