İlk boş gebelik kürtaj sözüyle başladık yolculuğa sonra başka doktor kalp atışı var boş değil dedi.
Kanamalar, ağrılar, kanama alanları, miyom, aşağıda plesenta her doktora gittiğimde başka bir olumsuzluk duyuyorum. Çok yoruldum psikolojim kaldırmıyor artık. Çok sinirliyim hiçbirşeye hiçkimseye tahammülüm kalmadı.
Eşimle aram da iyi değil ona da tahammül edemiyorum kimseyi de görmek istemiyorum. Bugün doktor gelişimin geriden geldiğini 19. Haftada kaldığını anlatıyor kalpte bir parlaklık var geçebilir belki diyor eşim de reels kaydırıyor baya uzun sürdü sıkıldım açıklaması da. Evin hem kadını hem erkeği sorumluluğundan da yoruldum. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi bir süre durmak sakinleşmek istiyorum ama duramıyorum da hayat akmaya devam ediyor. Annelerim dua istiyorum sizden hem bebeğin sağlığı hem de benim akıl sağlığım için. Epilepsi geçmişim var yıllardır bir sorunum yok ama hastalığın bu stresten nüksetmesinden de korkuyorum bebeği de daha fazla strese sokmaktan da korkuyorum ama elimde değil.