oznurrkoc sevgikaya46 şehir hastanesine gidiyordum doğumum da orda gerçekleşti doktorum merve demir Özkandı son muaynelerim mehmet gencoya oldu eşleri de içeri alıyor tekrar hamile olsam venhar onat ceyhan diye doktor var ona giderdim veya Mehmet genco
sevgikaya46 harika3838 merhaba bende Kızılay da Hasan Kaya var oraya gidiyorum devlet hastanesine de gidiyorum orda memnun kaldığım bilge yavuz kekeç var doktorumun ikisinden de memnunum
sevgikaya46 nuryldrm1 benim eltim orda çalışmış da doğum için çok sıkıntı bir yer diyor donanım olarak güzel bir hastane ama gani insanlara iyi davranmıyorlar felan dedi korktum açık cası
nuryldrm1 sevgikaya46 evet kötü diyenleri duydum ama çevremde deneyen insanlar cok memnun su an için bende memnunum inşallah doğumda da memnun kalırım
rmy1 sevgikaya46 doktordan doktora fark ediyor benim doktorumun ücreti 5 bin tl doğum ücretide 70 bindi 85 oldu bebeğim 35 haftadayım
sevgikaya46 rmy1 😁inşallah Bnde o zamana çabucak gelirim şuan iyiyim de kendimi hamile gibi hissetmiyorum bulantılarım gittiğinden beridir ama biran önce de kucağıma almak istiyorum 😁
rmy1 sevgikaya46 benim hiç bulantım olmadı ilk trimestırda felan 32 den sonra inanılmaz mide yanmam başladı ve sürekli kusuyorum 🥹
sevgikaya46 rmy1 ay valla o çok kötü ya benim eltim de öyle bulantı felan yaşamamış ama sürekli elinde mide şurubu ile dolaşıyor Allah yardımcın olsun
rmy1 sevgikaya46 umarım olmaz sende bulantıdan da kötü reflü oluyor sanırım yanıyor böyle miden ayyyy doğursaydık hayırlısıyla 🫣