glcnnn1 sedefhamile inşallah iki kez aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebek öncesi Ovülasyon testi denemek istedim inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur🙏🏻
sedefhamile glcnnn1 hayırlısı inşallah şimdi olur rabbim isteyen herkese versin Bizde uzun zamandır istiyoruz eşim ve bende sıkıntı yok test verdik lakin bu ay da olmazsa tekrar doktora başvuru yapacağım hsg için
glcnnn1 sedefhamile maalesef son yıllarda sebepsiz infertilite çok arttı dedi doktor. Umarım kısa zamanda hepimiz sonuç alırız
sedefhamile glcnnn1 evet son dönemlerde Bencede çok arttı neden bilmiyorum kiminin hemen oluyor kiminin de uzun bir süreçten sonra hayırlısıı
aynurella_85 eceveb aksam tam pik olur canim bugun yarin ertesi gun degelrndir alsam test yap at bize bakalim bugun kesin degerlndir
eceveb aynurella_85 az önce yaptım ama bugün dünden silik. Dün pikti sanırım. Ama acaba çatladı mı yoksa çatlamadan lh değeri mi düştü
aynurella_85 eceveb evet degerlendir canm sonra gun ara adet gunun yaklasinca 3 gun oncesi birak iliski ama devamda edebilirsin sana kalmis canim
eceveb aynurella_85 çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun. Bu arada geçmiş olsun kendine iyi bak🌸
aynurella_85 eceveb ne demek her zaman burdaym canim pik gunlerini gecsin gun ara devam et ama dus alirken sabah al hemen alma iliksiden sonra ve ilik su asla dicak su sabun oral yerine degdirme spermin kalitesini oldurur ben her zaman burdayym 🌺🌸
aynurella_85 eceveb tesekur canim hamilelikte grip agir oluyor ama atlatiyoruz bir sekidle valla bide tam son aylara dek gelmesi