gulsahtas Selamlar kızlar tüp bebek ile pozitifi görenler süreciniz nasıl ilerledi neler oldu ilaç kullanımına ne kadar devam ettiniz gebelik hafta hesaplamanız nasıl oldu transferden sonra kaçınca günde kese görüldü kap atışu duyuldu
08061999 gulsahtas ben tup bebekle hamile kaldm benmki dogal siklus ile vicut hazirlandi sonra bebegi koydular bu surecte bebegi koymadan 2 gun oncesinde progestron fitil kullanmaya basladim ve 13 haftama kadarda devam ettim 9 haftalikken gittim ve kendisini gorduk kalp atisini🥰 biz kese gormeye gitmedik cunku doktorum direk kalp atisi duymak istedi boyle suanda sukurler olsun 29 haftamdaym 🥰 hersey gonlunuzce olsun
Sevila59 gulsahtas beta pozitif çıktıktan 10 gün sonra kese görmeye gittik. 3 hafta sonra kalp atışı denilmişti bana ama maalesef erken gitmek zorunda kaldıö 6. Haftada kalp atışı duyduk. İlaçlarımın bazıları kesildi estofrem felan progestan fitil hala devam iğneyi kestik. Son adet tarihinden hesaplanıyor canım sen yeni mi aldın pozitifi🌸
gulsahtas 08061999 sağ Salim kucağına al inşallah benim daha çok yeni heyecan da var süreç çok şükür olumlu ilerliyor ama acaba ne ne zaman diye düşünmeden edemiyorum 9 yılın sonunda oldu heyecan baya yüksek şuan :)
08061999 gulsahtas rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin benm ilkim 3 sene once 🥰 oglum oldu suanda 3 bucuk yasinda ilkler cok heycanli oluyor
gulsahtas Sevila59 benim transferim 10 Eylül 20 eylülde kanda çıktı 22 eylülde 2 ye katlandı şuan bekliyorum iğneler fitil etsrofem kullanmaya devam haftaya cumaya da randevu aldım kese için son adet tarihime göre uygulama 5 hafta diyor da bilemedim
Sevila59 gulsahtas Maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Uygulamaya çok takılma Her şey güzel ilerleyecek inşallah ❤️
gulsahtas 08061999 gerçekten öyle peki hamilelik belirtileri ne zaman yaşamaya başladın bulantı kusma vs yada yaşadın mı tüp bebek sonrası
08061999 gulsahtas 9 haftamda basladi bulantilarm gogus dolgunlugu ileri haftalarda basladi cok belirti beklemeyin stres yaparsiniz hersey zamaninda oluyor saten
gulsahtas 08061999 göğüs hasssasiyeti transferin 5. Günü başladı da bugün sabah kahvaltı yaparken bulantı yaşadım yani yumurta yerken özellikle fark ediyorum erken mi değil mi anlamadım o yüzden sordum
08061999 gulsahtas kişiden kişiye degisiyor sizde erken başlamış olabilir ilk gebeligimde 6. Haftamda başladi bunda 9. Haftamda yani degisiyor
08061999 gulsahtas cok tatlisiniz 🥰 sag salim kucaginiza alin bebeginizi rabbim hepimize bu yolda kolaylik versin