sedayvsofficialll Selam kızlarrrr doktor ilk baktığında %90 kız dedi sonra birdaha ki kontrolde %90 erkek dedi şimdi yine kız dedi olmadı haftaya bakalım bacağını kapattı dedi tan bu gün 18 haftaya girdim bana da bakabilir misinizzz 🤲🏻
beyzyrc sedayvsofficialll bende aynı durumdayım ya öğrenemedik bir türlü 17 haftalık dün gittim bir erkek bir kız dedi sonra emin değilim dedi kafamızın karıştığıyla kaldık
sedayvsofficialll melike1449 sağol kuzum bu gebeliğim ilkinden daha farklı tabi ki Allah sağlık versin çocuklarımıza he birde hayırlısını versin tabi bende biraz erkeğe yormuştum nasip artık 😃
sedayvsofficialll beyzyrc hahahha ilk çocuğumda hemen bu kız demişti doktor ama şöyle köydeydim muayenemi devlet hastanesinde oldum iki doktorda farklı dedi şuan İstanbuldayım kendi doktoruma gidicem özele bakalım o nediyecek ama artık kendimi kız diye alıştırdım rabbim hayırlısını versin 🤲🏻😆
beyzyrc sedayvsofficialll bi arkadaşımın doğuma kadar göreemedi doktorlar artık kız diye hep kendisini alıştırdı göstermeyince doğdu erkek 😂
sedayvsofficialll beyzyrc bak bu da iyiymiş hahahaha Ama detaylıda gösterir kendini ya birde ben bu hamileliğimi hissetmiyorum karnım yumuşacık gibi ara ara sancı oluyor fakat daha kıpırdamadı bile kızım 14 haftamda falan oynamıştı
beyzyrc sedayvsofficialll ben hissediyorum çok olmasada kızımdan farklı bir hamilelik hiç bulantım olmadı o hep yukarıdaydı bu kasıkta duruyo falan tamamen bambaşka hamilelikleri çok erken haftada bu başladı hareket etmeye falan dünde aslında hareketli dedi doktor ama uğraşmadı bence cinsiyeti görmek için bi öyle bi böyle dedi durdu
sedayvsofficialll beyzyrc nereye gidiyorsunuz hastaneye veya kliniğe ? Buda her gittiğimde uyuyor götü dönük bir şekilde çikolata falan yiyorum yok yani karnımı salladılar bi iki kere en son bu görüntüleri yakaladık işte 🥲
sedayvsofficialll beyzyrc zor cidden benim kız kardeşim de asker eşi Allah yardımcınız olsun inşallah 🫶🏽